Pokaż wiadomości

Ta sekcja pozwala Ci zobaczyć wszystkie wiadomości wysłane przez tego użytkownika. Zwróć uwagę, że możesz widzieć tylko wiadomości wysłane w działach do których masz aktualnie dostęp.


Pokaż wątki - OldGreyDonkey

Strony: [1]
1
SPOILERY / S04E08 Too Far Gone
« dnia: 25 Listopad, 2013, 13:06:10 »
Promo półfinału :)

Nie masz uprawnień do wyswietlania linków na tym forum. Załóż konto lub Zaloguj się

Wychodzi na to, że gdziekolwiek pojawi się Gubernator, tam nabroi ;)

2
Hobby / Muzyka w Last fm
« dnia: 27 Październik, 2013, 14:08:18 »
Czym jest last fm?

3
Twórczy Kącik / Radosna Twórczość
« dnia: 17 Październik, 2013, 19:18:36 »
Miał być tylko Rick, ale co mi tam - jak ktoś coś zrobi/ma, to zapraszam :)
Na początek, Panie i Panowie, Rick "farmer" Grimes, czyli to, co nas czeka w tym sezonie ;)


4
Aktorzy / Andrew Lincoln
« dnia: 21 Wrzesień, 2013, 11:39:56 »
Słowo się rzekło, więc:
Andrew Lincoln w rzeczywistości nazywa się Andrew James Clutterbuck i jest rodowitym anglikiem. Urodził się 14 września 1973r. w Londynie, dorastał w Hull, a w wieku lat 10 wyprowadził się z rodziną do Bath. Kształcił się w Royal Academy of Dramatic Arts, gdzie zmienił nazwisko na Lincoln.Ma brata, żonę, Gael Andreson i dwójkę dzieci.

Zadebiutował w serialu stacji Channel 4 - " Drop the Dead Donkey, pierwszą poważną rolę zagrał w produkcji BBC "This Life" (jako Edgar "Egg" Cook), a status gwiazdy uzyskał grając w serialu "Teachers". A i tak wszyscy znają go teraz z roli szeryfa w TWD :)
Grał w serialach, filmach telewizyjnych i produkcjach kinowych. Miał również swój epizod reżyserski w serialu "Teachers".

Filmografia:

filmy:

2010 - Heartbreaker. Licencja na uwodzenie (L'Arnacoeur) - Jonathan Alcott
2010 - Made in Dagenham - Pan Clarke
2009 - Lot na Księżyc (Moonshot) - Michael Collins
2009 - Wichrowe Wzgórza (Wuthering Heights) - Edgar Linton
2008 - Play or Be Played - Joe
2008 - The Pro
2007 - This Life + 10 - Edgar 'Egg' Cook
2006 - Burza hormonów (Scenes of a Sexual Nature) - Jamie
2006 - W cieniu matki (These Foolish Things) - Christopher Lovell
2006 - Jesteś taka piękna (Comme t'y es belle!) - Paul
2004 - Lie with Me - Will Tomlinson
2004 - Przetrzymać tę miłość (Enduring Love) - Producent TV
2004 - Whose Baby? - Barry
2004 - Ellen MacArthur: The Search for Speed - on sam - narrator
2003 - To właśnie miłość (Love Actually) - Mark
2003 - Stan umysłu (State of Mind) - Julian Latimer
2000 - Gangster numer jeden (Gangster No. 1) - Maxie King
2000 - Bomber - Kapitan Willy Byrne
2000 - Postać w kamieniu (A Likeness In Stone) - Richard Kirschman
2000 - Offending Angels - Sam
1999 - Human Traffic - Felix
1999 - A Man's Best Friend - Mężczyzna
1998 - Zrozumieć Jane (Understanding Jane) - Party stonehead
1997 - Kobieta w bieli (The Woman in White) - Walter Hartright
1996 - Over Here - Cappy
1995 - Przeklęty Boston (Boston Kickout) - Ted
1995 - N7 - Andy

seriale:

2010 - The Walking Dead - Rick Grimes
2010 - Kontra: Zemsta (Strike Back) - Hugh Collinson
2005 - Życie po życiu (Afterlife) - Robert Bridge
2003 - Opowieści kanterberyjskie (The Canterbury Tales) - Alan King
2001-2004 - Nauczyciele (Teachers) - Simon Casey
1999 - Szpital Holby City (Holby City) - Chłopak pacjentki
1669-1667 - This Life - Edgar 'Egg' Cook
1994 - Drop the Dead Donkey - Terry

Ja go osobiście kojarzę tylko z Love Actually. Sympatyczna postać, ale gust miał koszmarny :)To się zresztą nie zmieniło także w TWD... I jak dla mnie rola szeryfa jest jego i tylko jego.



Przed TWD:


I po:

 ;)

I jeszcze:

5
Sezon 2 / Sezon II wraca do łask - ulubione sceny/odcinki
« dnia: 11 Kwiecień, 2013, 11:57:12 »
Jako, że sezon II, po skrytykowanej (także przeze mnie) drugiej połowie III wraca powolutku do łask i serc naszych, to proszę o Wasze zdanie :) Swoje wyrażę później, jak znajdę co do czego i w czym było :)

6
Postacie / Carol Peletier
« dnia: 31 Marzec, 2013, 23:48:28 »
Jestem ciekawa, co sądzicie o tej postaci. Dla mnie to jedna z ululbionych postaci.
Nasze rodzime filmwebowe forum przesiąkniete jest ...no, delikatnie mówiąc dość nieprzychylnymi opiniami, nie mowiąc już o wszelkiej maści epitetach. Mam wrażenie, że po częsci jest to spowodowane niechęcią do jakiegokolwiek emocjonalnego związku Daryla, bo szczerze powiedziawszy innego wytłumaczenia...nie widzę. Postać jest dobrze prowadzona, bardzo sie rozwinęła. Już nie jest tą zastraszoną szarą myszą, którą była na początku. Teraz to pewna siebie kobieta, znacznie silniejsza emocjonalnie, opanowana, a przy tym ciepła i taka...normalna. Nie ma potrzeby wiecznego udowadniania czegokolwiek, nie popada w skrajności. Pozostaje w cieniu, ale nie znaczy to, że jest głupsza od reszty.

Mam nadzieję, że to jakoś składnie wyszło :) Teraz czekam na Wasze opinie...

Strony: [1]